top of page
Toni_13A3601-2-Edit.PNG

Toni aloitti kilpailu-uransa kartingin parissa vuonna 2013 ja nyt on aika siirtyä isompiin autoihin. Jo kaudella 2018 Toni ajoi kaksi rallisprint-kilpailua sijoittuen molemmissa luokkansa neljänneksi.

Vaikka 17-vuotiaalla Tonilla ei vielä “koppiautoista” ole rutkasti kokemusta kertynyt, on hän näyttänyt pystyvänsä ajamaan luokkansa kärkivauhtia erilaisissa olosuhteissa.

 

– “Vahvuudet ovat Tonilla tasaisuus ja rauhallisuus”, sanoo Flying Finn Academyn kunto- ja mentaalivalmentaja Tero Puustinen

 

Tonilla oli tarkoitus jo kaudella 2019 ajaa täysi kausi Rallin Suomen Juniorimestaruus-sarjassa, mutta talvella jääkiekossa sattunut paha rannevamma pilasi osallistumisen talvikauden kahteen ensimmäiseen osakilpailuun. Loppukaudella ajetut sijat 2, 5 ja 3 toivat jääliläiselle upeasti kuitenkin sarjan neljännen sijan.

Flying Finn Academy on autourheilun nuorisomaajoukkue, joka kuuluu osaksi autourheilun lajiliitto AKK:n nuorisotoimintaa, tavoitteenaan tukea lahjakkaita kuljettajia kokonaisvaltaisen valmennuksen keinoin kohti autourheilun ammattilaisuutta – www.flyingfinnacademy.fi.

TONI HERRANEN

nimi: Toni Herranen

syntymäaika: 18.11.2003

kotipaikka: Jääli

seura: KR-Team Ry

Flying Finn Academy:

2019 kartingvalmennus

2020 rallivalmennus

bottom of page